1

Hej, har läst och googlat men undrar fortfarande om en SB (i detta fall sedan 1303S från -74) kunde köpas med vinylklädsel i Sverige? Vet att tidigare modeller som standard hade tyg här, och vinyl i USA. Men vet någon om det gick att beställa med vinyl i Sverige?

Tack på förhand!

2

Tror inte att jag sett något annat än vinyl.

"Sex can lead to nasty things like herpes, gonorrhea, and something called relationships.. Booyakasha!"
Ali G

3

Svwerker skrev:

Tror inte att jag sett något annat än vinyl.

Aha, så du menar vinyl var vanligast eller kanske det enda alternativet? Hittade färg/klädsel i en tysk broschyr på TheSamba, där finns både tyg och vinyl på alla årsmodeller 1300/1303 verkar det som. Men det kan såklart variera för olika marknader. Någon som har en svensk broschyr? Särskilt intressant för mig är -74:an.

4

Jag har en 74 med tygklädsel på stolarna, har sett fler med tyg.

5

Tack till er båda,

Då verkar det landa i att båda alternativen erbjöds och förekommer. Alltså både vinyl och tyg i 1303 limo.
har någon en annan åsikt så snälla säg till, eller om ni har en svensk broschyr.

Tillägg: Googlade en vända till och hittade nu en hel sida med svenska VW broschyrer, och som bekräftade detta:http://www.vwbroschyrer.se/Typ-1/Typ-1- … index.html. Länkar till sådana kanonsidor kunde vara med i en separat länksamling här på boxerville?  Mannen bakom sidan, "linkan", borde få någon slags hederspris  ICQ/bs (kolla även hans andra sidor http://www.vwlinkan.se/. TheSamba har mycket, men såklart väldigt sällan Sverige-specifika sidor och data.