1

Hej alla glada bubbla vänner!

Först lite bakgrunds info:
För 30år sedan var jag och hälsade på min mormor och morfar vars granne hade en blå bubbla från mitten av 70-talet. Den dagen bestämde jag mig att någon gång i livet vill jag äga en sådan bil. Tiden har gått och nu är läget rätt för att hitta en 70-talare för trevliga utflykter och lite utställningar.

Har letat runt på diverse annons sidor och forum men det verkar vara väldigt svårt att hitta en bil i ”perfekt” skick. Bilen behöver inte vara original utan får gärna vara renoverad. Har varit och tittat på ett par bilar som skall vara renoverade och i ”perfekt” skick men när man väl är på plats så är de halvdant lackade och långt ifrån perfekt skick. Har varit på många bilträffar med vänner som kör amerikanare och när man ser en bil där som är renoverade så är det helt annan nivå renoveringen. Är jag helt enkelt för petig och kommer aldrig hitta någon bubbla i det skicket då de inte finns? Hade jag haft kunskapen och tiden så jag gärna renoverat en bil själv men det kommer jag aldrig mäkta med.

/ Jacob

2

kanske du måste öka på summan du tänker köpa bil för... en pefekt är dyr...
seriöst renoverade 70 tals bubblor växer inte på träd då dom ofta ses som mycket mindre värda än 60 och 50 tals bilarna och att man därför inte gör så nogranna/dyra renoveringar på dom.. men visst finns dom..

Det är aldrig försent att ge upp, och börja om med gamla erfarenheter som grund.
http://boxerville.se/forum/viewtopic.php?id=2062  typ2 bay -73 RHD camping "Bay-Be Blue" bussen byggs i version 1..
http://boxerville.se/forum/viewtopic.ph … 73#p204073 latebayEh wannabesplit Dh.vilande tråd
http://boxerville.se/forum/viewtopic.php?id=2058  typ1 oval-56 "Maximiliam"  vilande tråd.:-(