1

Har sen många år ett par Weber 44:or monterade på min 2 liters motor (original 1600-block upptaget för större slag och cylindrar förstås) i Ghian. Ibland när bilen stått länge är den tamig-fn omöjlig att starta. Har fyllt trattarna med bensin och det har funkat vid något tillfälle. Soppapumpen funkar , men jag undrar om den är för klen eller varför jag har svårt att få in soppa i förgasarna. dessutom är dom precis genomgångna...eller iallfall i somras och jag har inte haft några problem förrän jag lät bilen stå i en och en halv månad. Tips tages tacksamt emot   ICQ/ay

2 Senaste redigerad av michaelth (2018-10-09 13:38:28)

Elpump med en kingfilter regulator.. då behöver man bara slå på tändningen och vänta till pumpen tystnat.

Det är aldrig försent att ge upp, och börja om med gamla erfarenheter som grund.
http://boxerville.se/forum/viewtopic.php?id=2062  typ2 bay -73 LHD camping "Bay-Be Blue" bussen byggs i version 1..
http://boxerville.se/forum/viewtopic.ph … 73#p204073 latebayEh wannabesplit Dh.vilande tråd
http://boxerville.se/forum/viewtopic.php?id=2058  typ1 oval-56 "Maximiliam"  vilande tråd.:-(

3

Ja, det tål ju att tänka på...Ska absolut kolla! Så trist när bilen stått ett tag och originalsoppapumpen inte orkar med  ICQ/ay

4

Mina idf40:or behöver att elpumpen går ett tag tills den tystnar precis som michaelt skriver när den stått ett tag.
Verkar som att soppan i flotörhusen dunstar eller nått.
Fördel med elpump att man kan låta den pumpa upp trycket innan man nöter på med startmotor.

Bubbla -62