1 Senaste redigerad av Michos Miche (2011-03-19 20:30:31)

Hej alla VW-nördar. Min ratlooker Typ 1 -58 är snart färdig, men ett elektriskt problem måste lösas först. Så här står det till:

http://i111.photobucket.com/albums/n125/michz_2006/20110319400.jpg

När färdbelysningen är släckt med tändningen tillslagen och bromspedalen nertryckt lyser höger bromsljus som det ska, men inte vänster. Den lyser med samma styrka som färdbelysningen gör.

http://i111.photobucket.com/albums/n125/michz_2006/20110319401.jpg

När jag slår på färdbelysningen fungerar höger som det ska, men vänster släcks. Vad är det för fel? Jag har provat byta plats på kablarna, men det blir ingen skillnad. Det skall tilläggas att det är nya insatser och nya 12v-lampor som sitter i. Färdbelysningen fungerar annars precis som den ska runt om, bara vid bromsning det blir knas vänster bak.

Hjäääälp! ICQ/ab

2 Senaste redigerad av ma-rkus (2011-03-19 22:00:20)

Om jag har fattat rätt nu så funkar höger helt och hållet som det ska men inte vänster. och du är frågan funkar bakljusen som dom ska när du inte bromsar?

Börja med att kolla jorden till det vänstra bakljuset! värkar vara dåligt av den varan. du har nog backström så när du bromsar paserar strömmen genom båda trådarna och gör att det lyser svagt och när du får ström på båda kablarna så lyser det inte för att det inte finns någon jord... som sagt kolla det! ICQ/ag
edit: såg nu att det funka som det skulle när du inte broma ICQ/ae

3

Jahopp, får kolla imöra ICQ/ab Tackar tackar! ICQ/ab

4

Jordfel...

Har mycket NOS-delar. Söker du nåt? Fråga på, men ha gärna reservdelsnumret redo...

Westfalia for ever. Jag är en Westfalia Anhänger.

5

Jordfel *klapp klapp klapp*. Det var så, nu fungerar det perfiados. Man tackar för hjälpen ICQ/ab