1

Har köpt en modern stereo till min Bay som jag inte vill ska synas så väl och kommer därför inte sätta den där den ska sitta orginal. Någon som har placerat sin stereo på nåt annat finurligt ställe? typ handskfack eller under brädan eller under stolarna typ? Någon som har en snygg lösning på ljud i buss?
Släng upp lite bilder på hur ni gjort för att kunna boppa i era bussar!  ICQ/az

Twin Peak Boxers

Instagram: tpb_karl
Youtube: https://www.youtube.com/@tpb_karl

2

Handskfacket är ju en klassiker om man vill gömma den, men då funkar inte ev fjärrkontroll från baksätet, plus att du då måste ta upp ett hål i handskfacksbaljan för kablarna, tråkigt om du vill bygga tillbaks sen. Jag har satt min under i-brädan i ett egentillverkat fäste, men det finns ju såklart fästen att köpa. Jag vill ha uppsikt över stereon när jag kör, samt kunna använda fjärren från baksätet/boutrymmet. Under stolarna lät ju innovativt, men då blir den rätt svårmanövrerad anser jag personligen.

Hittade en gammal bild från 2010, inte den bästa men den visar iaf placeringen:
https://i.postimg.cc/3N8p41H8/DSC00048.jpg

Andra som kör en mer dold installation har byggt med bara en liten dold förstärkare med line-in för att låta telefonen agera stereo, men eftersom du redan köpt en enhet förutsätter jag att det är med den du vill bygga.

Grinder and paint, makes me the welder I ain't