1

Hej!

Jag har problem med att min buss inte vill gå på tomgång när den blir varm. Motorn är en 1600 med en 34 pict-3 förgasare. Jag har försökt justera in förgasaren men hur jag än gör så blir det bara lite bättre, om jag har tur så kanske den går på tomgång i 10 sekunder sen verkar det som om den kväver sig själv. Är det nån som har någon ide?

//Fredrik

2

Ställt ventiler och tändnig?  ICQ/ag

3

japp det är gjort

4

Hm. Dom där förgasarna brukar kunna jävlas friskt, kanske behöver du ett repkit till den? Packningar, membran osv. Hoppas du får till det!

5

Min var likadan,,jag bytte membranen till accpumpen och det vid choken plus packningar så funkade det sen på min,,,

Typ 1 -58

6

Elventilen på förgasaren?
Tjuvluft genom läckande vakuumdosa?
Kondensatorn?
Läckande gummimuffar till insuget?

VW TYP1 1974 (1300S)       BMC 850 Pickup 1965       AUSTIN SE7EN  1959

Modern cars are nothing but visual pollution !

7

Nu har jag lite jag kan kolla på i helgen, tack för alla tips. Det började kännas lite hopplöst igår men nu ska jag ta nya tag ICQ/ab

8

följ instruktionen från början så ska det nog gå bra!=D

http://www.wikihow.com/Set-the-34Pict/3 … Vw)-Beetle

9

Nu funkar den!!!! Jag satte dit en 009 fördelare och nu fungerar det, så nu kanske man kan förgylla USA-bilscrusingen imorgon  ICQ/ab

10

Då var det troligen kondensatorn eller en läckande vakuumdosa ICQ/ab

VW TYP1 1974 (1300S)       BMC 850 Pickup 1965       AUSTIN SE7EN  1959

Modern cars are nothing but visual pollution !

11

Japp, det var nog så ICQ/ab tack för alla tips